Aterra Bloggen

Upplevelser på land och hav.

People of Surfski Spring Camp

Posted by aterrakayak på 11 maj 2016

För första gången körde vi SSC på västkusten, Skåne och platsen var den vågsäkra Skälderviken. Just denna helg hade vår store gud Tor bestämt sig för att vindarna skulle komma från öst. Istället bjöds vi på en solig skaldervik och vackra solnedgångar. Att lägga SSC så långt ifrån området vi brukar vara i var en chansning men vi var 56 deltagare vilket var över förväntan.

XX2O3885

Som vanligt hade vi anlitat Sveriges bästa surfskipaddlare som coacher och de levererade utmanande svettiga pass som både gav och tog energi. Det var riktigt härligt att slippa vind och grått väder, jag njöt verkligen i solen. Det har varit en kall vår trots att jag varit utomlands nere i ”värmen” en hel del så finns det inget som slår en svensk varm vår/sommardag.

Tack alla som kämpade i Skälderviken och Öresund. Tack till alla leverantörer som kom och lånade ut skis: Eva-Kajak Kalmarsund, Anders-Nelo, Erik-Nomado, Fredrik-Nordic Kayaks, Jörgen-Kajaksidan, Leif-Aterra. Tack till alla våra fantastiska coacher: Emma, Evy, Karolina, Martin, Ola, Paul som bidrar med så mycket pepp och positivitet.

Sugen på surfski?

  • Aterra prova på dag nu på lördag 14/5 och torsdagen 9/6
  • 22 maj är det Surfski & SUP-dagen i Fiskebäck, Västra Frölunda. Kl 10-14. Alla välkomna och de flesta leverantörerna finns på plats.
  • Aterras surfskikurser börjar 29/5. Nästa datum är 12/6, 26/6.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Foto Leif Davidsson, Fredrik Lindström

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: