Aterra Bloggen

Upplevelser på land och hav.

Surfski Spring Camp flyttad till Barnens Ö

Posted by aterrakayak på 29 april 2014

Det har varit hektiska dagar för oss som arrangerar Surfski Spring Camp, mest Karolina som har fått dra det tyngsta lasset med allt fixande och trixande. Vi tog ett snabbt beslut sent förra veckan och flyttade hela kalaset till Barnens Ö/Norrtälje. Campen började bli för stor för det Gålö Camping kunde erbjuda. Det positiva är att vi får lättare att komma ut till dw sträckor och att vi känner stället väl efter att ha varit där några gånger tidigare. Och där är ju faktiskt mysigt uppe. Negativt är att jag har 18 mil till att köra. Men det skall bli kul att få träffa alla nya som gamla surfskipaddlare.

Aterra har med sig en hel del nyheter till campen: Knysna Jester en ski för ungdomar eller lek, den passar paddlare upp till 178 cm.

Carbonology Switch som vänder sig till den med avancerade multisportpaddlaren och Pulse för dig som väger max 80 kg. Nya Zest finns också på plats en ski jag hunnit paddla redan, och den lovar gott. Ett helt nytt skrov som gör henne ännu mer snabb och lättdriven. Nya Zest är längre 620 cm. Men det känns att det är en Carbonology hon är livlig och responsiv så att du lätt skall kunna hantera henne i även svåra vatten. Stabilare än sin föregångare men inte så stabil så den blir tråkig.

Du kan också handla Camaro, NRS och Palm för specialpriser under campen. Vi ger dig 10% rabatt.

10025

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: