Aterra Bloggen

Upplevelser på land och hav.

3 dagar kvar till jul. Dagens vilda julklappar.

Posted by aterrakayak på 21 december 2013

Idag kikar vi på lite dyrare klappar, de flesta lägger kanske inte så mycket på en julklapp till någon men drömma kan vi ju! Den bästa att ge en julklapp till ändå är en själv, då får man allt. Både njutningen av att ge bort och få något ;).

EXO XW1. Aterra vurmar väldigt mycket för det lekfulla i paddlingen. Och vad kan vara roligare än en surfkajak? Inte mycket tror vi och det finns nog en hel del kajaksurfare där ute som håller med. Och vad kan vara bättre än en surfkajak med ett fantastiskt lågt pris, otroligt bra finish för att vara en polyetenkajak, och sist men inte minst en effektiv surfmaskin. Vågor har vi längs hela vår kust och den som tror att det bara går att surfa på de kända ställena runt vår långa kust har fel. Det finns massor av spots här och var, din närmaste strand blir till en dröm när vinden ligger på i rätt riktning. Allt du behöver är en EXO XW1 och ett fång halvmeters vågor då får du kul. När sen vågorna blir 7, 8, 9 decimeter då blir det otroligt kul och skulle du träffa på vågor på 1,2 meter och uppåt ja då skulle du förmodligen tacka gudarna för att du investerade i denna lilla kajak.

EXO XW1 är utvecklad tillsammans med Mega, avancerad datorrendering och med hjälp av italiens bästa surfkajakpaddlare Stefano Belotti. EXO har gjort allt för att hålla ner vikten och det är en viktig punkt för en surfkajak. Justerbara fotstöd, tre fenor, integrerade knästöd, justerbart säte. EXO har gjort ett fantastiskt arbete och detta är en riktigt bra produkt för dig som vill börja kajaksurfa.     Längd 235 cm     Bredd 62 cm     Vikt 14 kg

Pris 7490:- http://webshop.aterra.se/kajaker/surfkajaker/exo-xw1.html

Allwave Genesi. En ny surfski från designmästarna Allwave. Jag har ännu inte hunnit testa den ännu men vi får hem de första exemplaren i januari. Genesi är en instegsurfski, och vem som helst kan paddla den. De här nya surfskidorna vänder sig till en bred målgrupp: motionärer, rena nybörjare, du som inte gillar att sitta under ett kapell, lek och buspaddlaren och sist men inte minst du som vill ha en multikajak som fungerar för alla väder. Genesi är fantastiskt vacker och skapar hos mig ett härligt ”jag vill paddla dig begär”. Skall bli spännande att ta ut henne i lite ruffligt väder i vinter.

Kommer till Sverige vid årskiftet 2013-14.

Längd 520 cm Bredd 52cm
Vikt vakum glas 12 kg

Pris 22 990:- http://webshop.aterra.se/surfski/instegs-ski/allwave-genesi.html

 

Make your wish!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: